کشمش همان انگور خشک است. کشمش در بسیاری از مناطق جهان تولید می شود و ممکن است به صورت خام خورده شود و یا در پخت و پز استفاده شود. در انگلستان، ایرلند، نیوزیلند و استرالیا، کلمه “raisin” به انگور خشک تیره رنگ اختصاص داده می شود. در این مقاله می خواهیم بسته بندی کشمش را توضیح دهیم و در نهایت ببینیم که کدام روش برای بسته بندی کشمش در منزل بهترین است؟
بسته بندی کشمش چگونه انجام می شود؟
فرآوری و بسته بندی کشمش به این صورت است که کشمش ها از طریق یک سری نوار نقاله و طبل عبور می کنند تا ساقه های باقی مانده ، دانه یا قسمت های اضافی آنها از بین برود. کشمش ها سپس از طریق جریان هوا خلا uum برای حذف مواد نامطلوب دیگر ارسال می شوند. سرانجام ، اندازه گیری می شوند و در آب خالص کاملاً شسته می شوند.
در آماده سازی برای بسته بندی، ابتدا کشمش از طریق یک مرتب کننده لیزری عبور داده می شود. پرتوهای نور در این دستگاه همراه با یک کامپیوتر، تشخیص میدهد که آیا چیزی غیر از کشمش از این جریان عبور می کند یا خیر. اگر موادی به غیر از کشمش وجود داشته باشد، دستگاه به کمک جریان هوا قسمت های اضافی را از بین می برد. سپس تکنسین های کنترل کیفیت تمام مراحل بسته بندی کشمش را با دست بازرسی می کنند. سپس اطمینان حاصل می کنند که کشمش تولیدی تمیز و با کیفیت است. پس از بازرسی های نهایی ، کشمش به طور خودکار در انواع و اندازه های مختلف بسته بندی می شود.
چه روش هایی برای نگهداری و بسته بندی کشمش وجود دارد؟
هنگامی که به دنبال بهترین روش برای نگهداری و بسته بندی کشمش هستید باید به این موارد توجه کنید. اکسیژن ، آب ، گرما ، نور و میکروب ها بزرگترین عواملی هستند که باعث خراب شدن غذا می شوند.
اکسیژن یک ماده شیمیایی بسیار واکنش پذیر است که دائماً در حال اکسید کردن هر آنچه که با آن در تماس است می باشد و این اثر متقابل تا حدی مسئول خراب شدن غذا است. همچنین هوا یک انتقال دهنده میکروب است که می تواند روی غذا بنشیند و شروع به بلعیدن آن کند.
درست همانند هوا، آب نیز احتمال ایجاد کپک و مخمر هایی که باعث خراب شدن غذا می شوند را افزایش می دهد و در صورت مناسب بودن شرایط و مواد غذایی کاملا نابود می شود.
قرار گرفتن در معرض نور نیز منجر به تخریب مواد غذایی می شود و از عطر و طعم غذای شما می کاهد. به همین دلیل است که باید بیشترین دقت را در بسته بندی کشمش داشته باشید تا از خراب شدن زود هنگام آنها جلوگیری کنید.
استفاده از دستگاه وکیوم برای بسته بندی کشمش
این یک فرایند عالی است که با استفاده از دستگاه بسته بندی وکیوم تمام اکسیژن کیسه را از بین می برد. این روش راهی عالی برای ذخیره سازی و نگهداری کشمش برای مدت طولانی است.
اولین قدم شست و شوی کشمش برای از بین بردن آلودگی ها و آلودگی هایی است که در گوشه و کنار قرار دارد. اگر در حال بسته بندی مجدد کشمش خریداری شده از فروشگاه هستید ، می توانید از این مرحله صرف نظر کنید.
کشمش را در کیسه وکیوم قرار دهید. برای این کار شما باید از یک نوع کیسه خاص سازگار با دستگاه خود استفاده کنید.
لبه باز کیسه را درون دستگاه قرار دهید.
روند بسته بندی وکیوم را شروع کنید. بعضی از دستگاه ها بعد از آماده شدن بسته شما را مجبور به فشار دادن یک دکمه می کنند. در حالی که برخی دیگر دارای یک سنسور اتوماتیک هستند که فرآیند را به طور خودکار آغاز می کند.
مراقب مکش هوا باشید. در نهایت لبه های بسته با حرارت به یکدیگر می چسبد.
این پروسه را تکرار کنید تا زمانی که تمام کشمش ها بسته بندی شدند.
کشمش های بسته بندی شده را ترجیحاً در یک مکان تاریک و خنک مانند انبار یا انبار قرار دهید.
به این نکته توجه کنید که این کیسه ها ضد آفت نیستند. بنابراین اگر احتمال میدهید که امکان دارد موش یا حیوانات جویدنی دیگر به آنها دسترسی داشته باشند بهتر است آنها را درون ظروف فلزی بسته بندی کنید که در معرض این تهدیدات نباشند.
مطالعه بیشتر : آشنایی با تکنولوژیMAP یا اتمسفر اصلاح شده
بهترین روش بسته بندی کشمش در منزل
هر یک از این روش های بسته بندی کشمش ، موافقان و مخالفان خود را دارند. در حقیقت ، بهترین روش برای نگه داشتن کشمش برای یک دوره طولانی ، ترکیب دو روش زیر است.
وکیوم کردن و سپس انجماد کشمش به شما این امکان را می دهد که آنها را برای مدت زمان بیشتری (تا یک سال) و به طور بالقوه نگه دارید. اگر قصد دارید کشمش ها را در منزل بسته بندی کنید استفاده از دستگاه وکیوم خانگی به شما پیشنهاد میشود. نکته منفی این فرآیند ترکیبی در مقایسه با انجماد کشمش این است که نمی توانید هر بار به راحتی به آن دسترسی داشته باشید. بنابراین شاید ساده ترین و بهترین روش بسته بندی کشمش در منزل استفاده از کیسه های سلفونی و بستن درب آنها به کمک دستگاه های دوخت دستی و سپس نگهداری آنها در فریزر باشد. البته اگر قصد نگهداری طولانی مدت را دارید.
دستگاه های مرتبط: دستگاه بسته بندی حبوبات
استفاده از شیشه برای بسته بندی کشمش
یکی دیگر از مواردی که برای بسته بندی کشمش برای مدت طولانی ذخیره می شود قرار دادن آنها در داخل ظروف شیشه ای مخصوص است.
ابزارهای مفیدی هستند که از پودر آهن و مواد خاصی ساخته شده اند و به آنها اجازه می دهد آب از طریق یک فرآیند شیمیایی به داخل بسته بسته شود. درک این نکته ضروری است که این بسته ها شروع به جذب اکسیژن می کنند. بنابراین شما باید سریع از آنها استفاده کنید. اطمینان از اینکه همه چیز قبل از شروع آماده باشد استراتژی خوبی است.
بنابراین کشمش ها را جمع کرده و مقدار دلخواه را درون یک ظرف شیشه ای قرار دهید و در قسمت بالای ظرف یک اینچ فاصله بگذارید.
یک جاذب اکسیژن داخل شیشه قرار داده و درب آن را ببندید. نگران نباشید زیرا قرار گرفتن این جاذب های اکسیژن در مواد غذایی بی خطر است.
این کار را تکرار کنید تا تمام کشمش ها به طور ایمن در شیشه ها ذخیره شود.
شیشه ها را در مکانی تاریک و خنک قرار دهید و خوب است که بروید.
برخلاف کیسه های وکیوم ، شما نگران نباشید که هر نوع آفاتی به شیشه های شیشه ای خود وارد شوند.