در هر کسب و کاری که باشید به خصوص صنایع غذایی و بسته بندی کالاهای مصرفی، دستگاه شیرینگ ابزاری شگفت آور است. بنابراین آشنایی با نحوه تعمیرات دستگاه شیرینگ و نگهداری و تنظیمات آن بسیار اهمیت دارد به همین جهت ما امروز در این مقاله می خواهیم نحوه تنظیم و تعمیر دستگاه شیرینگ را آموزش دهیم.
لازم است بدانید که این دستگاه قابل تنظیم و بسیار کارآمد است و از محصولات شما در هنگام جابه جایی محافظت می کند. این امر یک پیشرفت فوق العاده مفید در فضای تولید بوده است.
اما اگر دستگاه بسته بندی شیرینگ شما با تمام پتانسیل خود کار نکند ممکن است پول ، زمان و نیروی انسانی را هدر دهید. مشکلات مربوط به دستگاه شیرینگ حتی می تواند به اعتبار شما در نزد مشتریان آسیب برساند.
مسائل و مشکلات معمول در رابطه با تعمیر دستگاه شیرینگ در سه موضوع خلاصه می شود: دما ، زمان و فشار. برای ارزیابی وضعیت دستگاه و عیب یابی مشکلات متداول با تعمیر دستگاه شیرینگ یا تجهیزات وابسته ، ادامه مطلب را بخوانید.
مطالب مرتبط:
تعمیر و نگهداری دستگاه سیل کن ظروف و لیوان
تعمیر دستگاه شیرینگ با ذکر شایع ترین مشکلات مربوط به آن
این دستگاه دارای کاربردهای مختلفی است، از محافظت محصولات در برابر رطوبت و گرد و غبار گرفته، تا کاهش اثرات زیست محیطی و بهبود ظاهر محصولات. اما مشکلات خاصی ممکن است ظاهر شود و تأثیر منفی بر روی خط اصلی شما بگذارد.
قبل از این که برویم سراغ فرایند عیب یابی و تعمیر دستگاه شیرینگ، بهتر است یک آزمایش سریع انجام دهید تا ببینید آیا مسئله از ماشین آلات است یا از خود فیلم شیرینگ.
ابتدا از تنظیمات فعلی خود استفاده کنید. سپس دوخت کیسه را بررسی کنید. اگر دوخت موردی نداشته باشد، ممکن است اندازه فیلم برای محصول اشتباه باشد. اگر مشکل از دوخت باشد احتمال زیاد مسئله مکانیکی است و شما می توانید به این نتیجه برسید که چه مولفه ای باید تعمیر یا تنظیم شود.
مورد بعدی مسائل مربوط به دما است (یا خیلی گرم یا خیلی سرد) که باعث شایع ترین مشکلات دستگاه می شود و نیاز به تعمیر دارد.
بعضی اوقات، مشکلات ترکیبی از دما، فشار و زمان است. بنابراین ادامه مطلب را بخوانید تا ببینید چگونه می توانید تنظیم و تعمید دستگاه شیرینگ خود را انجام دهید.
تعمیر مشکلات مربوط به دما در دستگاه شیرینگ
اگر مسئله دما باشد ، به احتمال زیاد خود را از طریق راه های مختلف نشان می دهد.
به عنوان اولین قدم ، بهتر است دمای مناسب دستگاه دوخت را شناسایی کنید. برای انجام این کار ، دستگاه دوخت را در کمترین درجه حرارت ممکن اجرا کنید تا زمانی که فیلم برش داده نشود . سپس دما را از 5 درجه فارنهایت به 20 درجه فارنهایت افزایش دهید تا زمانی که مهر و موم با سرعت خط تولید انتخابی هماهنگ شوند.
تعمیر مشکلات معمول بسته بندی شیرینگ مربوط به دما عبارتند از:
فیلم از رول پایین نمی آید
○ وقتی لایه های فیلم صاف بهم بچسبند، مسیر مسدود می شود. معمولاً این فیلم در دمای بالاتر از دمای مناسب برای نگهداری قرار داشته است که باعث شده به یکدیگر بچسبند.
دوخت ناتمام یا ناهموار
○ دوختی که پاره ، ناقص یا دندانه دار به نظر می رسند ، نشان دهنده این است که دمای دوخت پایین است. حرارت را به 25 درجه فارنهایت افزایش دهید تا فیلم دوخت تمیز داشته باشد و به خوبی بریده شود.
عملیات شیرینگ خیلی طولانی می شود
○ زمان ساکن شدن (چقدر طول می کشد تا فیلم با بسته شدن فک های دوخت مهر و موم شود) متفاوت است. اگر زمان سکونت در حال افزایش است ، نشان می دهد که دما بسیار کم است و برعکس.
رفع مشکلات مربوط به زمان
وقتی زمان با تنظیمات دستگاه هماهنگ نباشد، اغلب مشکلات خاصی ایجاد می شود. این مشکلات شامل موارد زیر می باشد:
آویزان بودن فیلم در امتداد گوشه های دوخت
○ برای بهبود ظاهر بسته بندی و جلوگیری از گوشه های آویزان، تخلیه هوا را افزایش دهید و مطمئن شوید که این عملیات به درستی انجام می شود. همچنین اندازه کیسه شیرینک را کاهش دهید. سپس سرعت نوار نقاله را کاهش دهید در حالی که سرعت هوا و دمای تونل را افزایش می دهید. در آخر ، جریان هوای تونل را به انتهای بسته تغییر مسیر دهید.
محصولات پیچ خورده اند یا آسیب دیده اند
○ اگر فیلم به محصول آسیب برساند ، اغلب مربوط به پارامترهای تونل یا فشار بیش از حد فیلم شیرینگ است. سعی کنید فیلم بیشتری را در اطراف بسته قرار دهید ، سرعت نوار نقاله را افزایش دهید ، دما را کم کنید و جریان هوا را کاهش دهید. اگر کارساز نبود، آن را با یک فیلم با انرژی کم پ نیروی جمع شدن ملایم تر جایگزین کنید.