راهنمای خرید دستگاه دوخت ریلی

راهنمای خرید دستگاه دوخت ریلی

در برخی از کسب و کارهای خانگی نیاز به بسته بندی محصولات تولیدی داریم که این بسته بندی گذشته از موضوع حفاظت از محصول و زیبایی و چشم نوازی آن باید مطابق با موازین بهداشتی نیز صورت پذیرد. بنابراین دستگاه‌های متعدد بسته بندی طراحی و ساخته شده اند که هر یک می تواند به راحتی کار بسته بندی محصولات تولیدی شما را انجام دهد.

یکی از انواع این دستگاه ها، دستگاه دوخت ریلی یا دستگاه دوخت غلطکی است که گذشته از منازل می‌تواند در کارخانه ها و کارگاه ها نیز مورد استفاده قرار گیرد. گروه ماشین آلات صنعتی گشتا صنعت اصفهان در ادامه این مقاله شما را با دستگاه های دوخت ریلی و کاربردها و مزیت‌های آنها آشنا خواهد کرد. پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

دستگاه دوخت ریلی چیست؟

دستگاه دوخت ریلی چیست؟

دستگاه دوخت ریلی یکی از انواع دستگاه دوخت پلاستیک است که از آن برای بسته بندی انواع محصولات استفاده می شود. شما با خرید یک دستگاه دوخت ریلی می توانید انواع پلاستیک ها و سلفون ها را از طریق گرم کردن به هم بچسبانید و یا دوخت بزنید و در نهایت محصول تولیدی خودتان را بسته بندی و آماده عرضه به بازار نمایید.

نحوه کار دستگاه دوخت ریلی

دستگاه دوخت ریلی یکی از پیشرفته ترین دستگاه های دوخت پلاستیک و نایلون است که می‌تواند به صورت نیمه اتوماتیک و با سرعت بسیار بالا کار کند. این دستگاه به این صورت عمل می کند که ابتدا محصول بر روی ریل آن قرار می گیرد و عملیات به صورت خودکار و با سرعت بالا انجام می شود. ریل های این دستگاه می توانند به صورت عمودی و افقی باشند؛ که اگر ریل ها به صورت افقی باشند، دستگاه دوخت افقی و اگر ریل ها به صورت عمودی باشند، به این دستگاه، دستگاه دوخت عمودی گفته می‌شود. وظیفه ریل جابجایی بسته در حین دوخت است که باعث تسهیل در کار کاربر شده است.

شما در ادامه این دستگاه می توانید تجهیزات دیگری مثل دستگاه تاریخ زن، دستگاه تزریق گاز نیتروژن، دستگاه مکنده و یک دستگاه شمارنده یا کنتور نیز نصب کنید تا فعالیت بسته بندی شما به صورت یک چرخه کامل انجام شود.

کاربرد دستگاه دوخت ریلی در کجاست؟

از دستگاه دوخت ریلی در کسب و کارهای خانگی و همچنین کارخانه ها و کارگاه های تولیدی استفاده می شود. این دستگاه ها از سرعت دوخت بالایی برخوردارند و برای تنار تولیدی بالا بسیار مناسب هستند. از جمله مزیت های دستگاه دوخت ریلی می‌توان به قابلیت تنظیم درجه حرارت و تنظیم سرعت آن اشاره کرد که با توجه به اهمیت و حساسیت محصول تولیدی بسته بندی شونده، می‌توان آنها را تغییر داد.

دستگاه دوخت ریلی در چه صنایعی استفاده می شود؟

  1. از دستگاه دوخت ریلی می توان در این صنایع استفاده کرد:
  2. بسته بندی فرآورده های پروتئینی، گوشت و لبنیات
  3. بسته بندی انواع ترشی جات، سبزی‌جات و انواع سالادها
  4. بسته بندی انواع مایعات، پودرها و ادویه جات
  5. بسته بندی انواع غذاهای آماده و نیمه آماده
  6. بسته بندی انواع آجیل و خشکبار
  7. بسته بندی انواع شکلات
  8. بسته بندی انواع حبوبات

مزیت خرید دستگاه دوخت ریلی

  1. سهولت در باز شدن بسته بندی توسط مصرف کننده
  2. قابلیت بسته بندی کردن انواع گوناگون محصولات تولیدی
  3. استفاده از گرما برای بسته بندی
  4. مناسب برای کسب و کارهای محدود و خانگی
  5. قابلیت لینک شدن به دستگاه هایی مثل تاریخ زن و لیبل زن
  6. مصرف انرژی بسیار پایین
  7. سرعت عملیاتی بسیار بالا
  8. تمام خودکار بودن
  9. قابلیت تنظیم درجه حرارت و سرعت دوخت

انواع دستگاه دوخت ریلی

انواع دستگاه دوخت ریلی

همان طور که در بالا هم اشاره شد، دستگاه های دوخت ریلی بر اساس راستای قرار گرفتن ریل می توانند به دو گروه تقسیم شوند:

  • دستگاه دوخت ریلی افقی
  • دستگاه دوخت ریلی عمودی

دستگاه دوخت ریلی افقی

همان طور که از نام این دستگاه نیز مشخص است، در این نوع دستگاه دوخت، محصول به صورت خوابیده و افقی بسته بندی می‌شود. از این دستگاه فقط برای بسته بندی محصولات جامد استفاده می شود. چرا که محصولات پودری و یا مایعات به دلیل ریخته شدن به بیرون از بسته بندی را نمی توان با استفاده از این دستگاه بسته بندی کرد.
پایه دستگاه دوخت ریلی افقی قابلیت تنظیم دارد و می‌توان آن را متناسب با ارگونومی بدن اپراتور تغییر داد.

دستگاه دوخت ریلی عمودی

دستگاه دوخت ریلی عمودی به گونه‌ای طراحی شده است که محصول الزاماً به صورت عمودی و ایستاده بسته بندی می شود. بنابراین برای بسته بندی محصولاتی که خطر ریختن دارند، مثل مایعات یا جامدات پودری و گرانولی، از این دستگاه استفاده می‌شود. کارکرد دستگاه بسته بندی عمودی ریلی به این ترتیب است که محصول به صورت عمودی در دستگاه قرار می گیرد و کار دوخت انجام می شود. برای تنظیم ارتفاع دوخت، از یک کیت ویژۀ تنظیم ارتفاع استفاده شده است که می تواند با توجه به ارتفاع بسته مورد نظر، بخش دوزنده دستگاه را تنظیم کند.

مقایسه دستگاه های دوخت ریلی افقی و عمودی

به طور کلی کاربرد دستگاه‌های دوخت عمودی از دوخت افقی بیشتر است. چرا که قابلیت بسته بندی مواد جامد مایع و پودری را دارند؛ اما در نوع ریلی فقط امکان بسته بندی مواد جامد به غیر از پودرها و مواد گرانولی وجود دارد

سخن پایانی

بدون تردید فعالیت های تولید مواد غذایی، چه در مقیاس خانگی و چه در مقیاس صنعتی در ایستگاه پایانی خود نیاز به یک مجموعه بسته بندی مناسب با طیف گسترده‌ای از محصولات دارند. بنابراین شرکت خدمات صنعتی گشتا صنعت اصفهان به شما توصیه می‌کند که ضمن خرید یک دستگاه دوخت ریلی یا دوخت غلطکی، آخرین مرحله تولید خود (که مرحلۀ بسته بندی است) را نیز با کیفیت و مرغوبیت بالا به انجام برسانید تا گذشته از یک بسته بندی زیبا و دلنشین، بتوانید سهم بازار خوبی را برای محصولات خود کنار بگذارید.

بنابراین چنانچه قصد راه اندازی هر نوع اشتغال خانگی و کسب و کار فامیلی را دارید، به شما توصیه می کنیم روی هم‌فکری و مشاوره فنی در زمینۀ طراحی تا راه اندازی و خدمات پس از فروش، تیم متخصصان شرکت گشتا صنعت اصفهان حساب ویژه ای باز کنید.

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *