یکی از کسب و کارهای خانگی که امروزه از رونق زیادی برخوردار است، بسته بندی مواد غذایی به ویژه مواد غذایی خشک میباشد. راه اندازی کارگاه و خط بسته بندی حبوبات یکی از این فعالیت های اشتغال آفرین خانوادگی است که نیاز به سرمایهگذاری گسترده و هزینه در گردش بالایی ندارد و در عوض میتواند تبدیل به یک کسب و کار پر رونق با اشتغالزایی محدود برای چند نفر از اطرافیان باشد.
اگر شما هم به دنبال کسب و کار بسته بندی خانگی حبوبات هستید، به شما توصیه میکنیم که با گشتا صنعت اصفهان همراه شوید تا با الزامات و مقدمات مربوط به راه اندازی کارگاه بسته بندی حبوبات آشنا شوید.
جهت استعلام قیمت انواع دستگاه بسته بندی حبوبات، خرید و یا کسب مشاوره رایگان به شماره 09131197055 تماس حاصل نمایید.
فهرست مطالب
Toggleچرا بسته بندی حبوبات می تواند کسب و کار خوبی باشد؟
به طور کلی مواد غذایی و به ویژه مواد غذایی خشک در صورتی که از یک بسته بندی شکیل و با کیفیت برخوردار باشند، به ارزش افزوده بالایی دست پیدا میکنند و میتوانند حاشیه سود خوبی به همراه داشته باشند. لذا به این دلیل کسب و کار بسته بندی حبوبات را به شما معرفی میکنیم که دارای مزیتهای زیر است:
مزیت های بسته بندی حبوبات
- محافظت از محصول در برابر آسیب دیدگی
- ارزش بخشیدن به محصول به واسطه استفاده از یک بسته بندی زیبا و با کیفیت
- مزیت رقابتی و عاملی برای پیشی گرفتن از رقبا
- حذف عوامل بیگانه از تماس مستقیم با محصول
مقالات مرتبط: راه اندازی کارگاه بسته بندی قند
طرح توجیهی بسته بندی خانگی حبوبات
هدف از طرح توجیهی، برآورد هزینه ها و میزان سود و درآمد حاصل از راه اندازی یک کسب و کار می باشد. طرح توجیهی باید تمام هزینههای مورد نیاز برای راه اندازی یک کارگاه بسته بندی حبوبات با ظرفیت مورد نظر شما را به طور شفاف بیان کند. تمامی چشم اندازها، عوامل دخیل، شرکا و ذینفعان، هزینه های جانبی، بازار هدف، سهم بازار تعیین شده، تحلیل رقبا، عوامل انسانی، مجوزهای قانونی و … باید در طرح توجیهی دیده شده باشند.
نوع بسته بندیهای در نظر گرفته شده برای حبوبات که معمولاً بستههای ۹۰۰ گرمی و ۴۵۰ گرمی میباشد، باید در طرح توجیهی به صراحت اعلام شده باشند. همچنین در صورتی که کسب و کار شما قابلیت و آمادگی لازم برای جایگزینی سایر محصولات خشک در سایر فصول (مثل شکر، آجیل، خشکبار برنج و …) را داشته باشد، باید به صورت تک تک در طرح توجیهی برآورد شده باشند.
در طرح توجیهی بسته بندی حبوبات چه مواردی باید قید شود؟
در زمان راه اندازی کارگاه بسته بندی حبوبات، باید این موارد به طور مفصل مورد بررسی قرار گیرند:
- مواد خام مورد مصرف (کیفیت مواد، نوع مواد، فهرست کامل مواد و برآوردهای هزینهای مربوط به تأمین مواد با در نظر گرفتن نرخ تورم کشور)
- نیروی انسانی (تعداد نیروی انسانی به همراه تخصصها و وظایف هر نفر و شیفت های کاری)
- مکان مناسب برای کارگاه بسته بندی حبوبات (متراژ به تفکیک کاربری اداری، تولیدی، و انبار به همراه سیستم های تهویه و سایر اطلاعات فنی مربوط به فضای مورد نظر)
- بازاریابی (معرفی عوامل مؤثر بر بازار، تحلیل رقبا، روش بازاریابی مورد نظر، برآورد سهم بازار و…)
- تجهیزات مورد استفاده (دستگاه ها، زیرساخت های فنی، مجموعه بسته بندی و بارگیری و …)
- برق مصرفی منطقه (برق سه فاز یا تک فاز که در زمان خرید دستگاه ها باید به آن توجه شود)
- نرم افزار (نرم افزارهای مالی، اداری، تولید، طراحی صنعتی و …)
انواع دستگاه های بسته بندی حبوبات
حالا که قصد راه اندازی کارگاه بسته بندی حبوبات را دارید، در مرحلۀ خرید تجهیزات، می توانید اقدام به خرید هر یک از دستگاه های زیر نمایید:
- دستگاه بسته بندی تک توزین حبوبات (دارای یک ترازوی دیجیتال با سرعت بسته بندی 5 تا 8 بسته در هر دقیقه)
- دستگاه بسته بندی دو توزین حبوبات (دارای دو ترازوی دیجیتال با سرعت بسته بندی 10 تا 15 بسته در هر دقیقه)
- دستگاه بسته بندی چهار توزین حبوبات (دارای چهار ترازوی دیجیتال با سرعت بسته بندی 15 تا 20 بسته در هر دقیقه)
- دستگاه بسته بندی ده توزین حبوبات (دارای ده ترازوی دیجیتال با سرعت بسته بندی 40 تا 50 بسته در هر دقیقه)
- دستگاه بسته بندی حجمی حبوبات (مجهز به سیستم پیمانه ای با سرعت بسته بندی 15 تا 20 بسته در هر دقیقه)
ما لزوماً به شما پیشنهاد خرید بالاترین مدل دستگاه بسته بندی حبوبات را نمی دهیم؛ بلکه به شما توصیه می کنیم که با توجه به تناژ بسته بندی، تقاضای بازار و دورنمایی کسب و کار خود اقدام به خرید مناسب ترین نمونه از دستگاه های بالا نمایید.
مقالات مرتبط: راه اندازی کارگاه بسته بندی برنج
خرید دستگاه بسته بندی حبوبات
شما با توجه به چشم انداز و هدف گذاری که برای کسب و کار بسته بندی حبوبات خود ترسیم کردهاید، نیاز به خرید دستگاه مناسب بسته بندی حبوبات دارید. البته توجه داشته باشید که با کمی دوراندیشی بیشتر باید به دنبال خرید دستگاهی باشید که قابلیت تغییر کاربری برای بسته بندی سایر مواد خوراکی خشک از قبیل خشکبار، شکر، قند، چای خشک، برنج، آجیل و سایر مواد غذایی خشک دیگر را نیز داشته باشد.
در مورد وضعیت اتوماسیون دستگاه بسته بندی حبوبات نیز باید با توجه به سرمایه موجود و هدف گذاری که انجام دادهاید، اقدام به خرید دستگاه بسته بندی اتوماتیک، نیمه اتوماتیک و یا دستی برای بسته بندی حبوبات در منزل نمایید. طبیعی است که هر چقدر تناژ بسته بندی و سهم بازار بیشتری را در نظر داشته باشید، باید دستگاه پیشرفتهتر با اتوماسیون کاملتری را خریداری نمایید.
تجهیز کارگاه بسته بندی حبوبات
چنانچه شما نیز جزو آن دسته از هموطنانی هستید که قصد راه اندازی کارگاه بسته بندی حبوبات را دارید، به شما توصیه میکنیم که ابتدا روند تدوین طرح توجیهی کارگاه تولید و بسته بندی خود را انجام دهید. برای این کار میتوانید روی کمکهای مشاورهای تیم فنی و بازرگانی شرکت گشتا صنعت اصفهان نیز حساب کنید.
سخن پایانی
حتی در شرایط نامساعد اقتصادی امروز کشور، بسیاری از کارگاه های خانگی که دارای اشتغالزایی محدود هستند نیز میتوانند از رونق نسبتاً خوبی برخوردار باشند. چرا که با صرف هزینههای کمتر، چه در زمینه خرید تجهیزات و چه در زمینه جذب نیروهای انسانی متخصص، میتوانند از رونق چشمگیری برخوردار باشند. لذا با تدوین طرح توجیهی کارگاه بسته بندی حبوبات خود عملاً وارد دنیای کسب و کارهای خانگی زود بازده شوید. تیم مشاوران شرکت گشتا صنعت اصفهان در این زمینه در کنار شما میباشد.
۲ پاسخ
سلام
لطفا” کاتالوگ تجهیزات خط بسته بندی حبوبات را بهمراه لیست قیمت هر یک ارسال بفرمائید
باتشکر
سلام
با توجه به نوسانات قیمت ارز و تغییرات مستمر قیمت ها برای اطلاع از قیمت روز دستگاهها به گشتا صنعت اصفهان تماس بگیرید.