گشتا صنعت اصفهان

دستگاه بسته بندی غذای بیرون بر و رستورانی

اطلاعات تماس

ساعات کاری

پشتیبانی 24 ساعته در 7 روز هفته

شنبه--------- 8:00 تا 16:00

یک شنبه------ 8:00 تا 16:00

دو شنبه------- 8:00 تا 16:00

سه شنبه------ 8:00 تا 16:00

چهار شنبه----- 8:00 تا 16:00

پنج شنبه------ 8:00 تا 14:00

انواع جت پرینتر برای چاپ روی گونی
تعمیر انواع جت پرینتر
تعمیر انواع جت پرینتر
دستگاه بسته بندی کاپوچینو
دستگاه بسته بندی کاپوچینو
تفاوت تاریخزن حرارتی با دستگاه تاریخزن دستی و پدالی
تفاوت تاریخزن حرارتی با دستگاه تاریخزن دستی و پدالی
نماد حلال چه تاثیری بر انتخاب مصرف کنندگان دارد؟
نماد حلال چه تاثیری بر انتخاب مصرف کنندگان دارد؟
بسته بندی و مکان نگه داری آبلیمو چه تاثیری بر روی کیفیت آن دارد؟
بسته بندی و مکان نگه داری آبلیمو چه تاثیری بر روی کیفیت آن دارد؟
استفاده از نانو تکنولوژی در بسته بند مواد غذایی (بخش سوم : نانو مواد)
استفاده از نانو تکنولوژی در بسته بند مواد غذایی (بخش سوم : نانو مواد)
استفاده از تکنولوژی نانو در بسته بندی مواد غذایی( بخش دوم)
استفاده از تکنولوژی نانو در بسته بندی مواد غذایی( بخش دوم)
استفاده از نانو تکنولوژی در صنعت بسته بندی مواد غذایی
استفاده از نانو تکنولوژی در صنعت بسته بندی مواد غذایی
بسته بندی ماهی و میگو، کارآفرینی در صنعت شیلات
بسته بندی ماهی و میگو، کارآفرینی در صنعت شیلات
دستگاه بسته بندی غذای بیرون بر و رستورانی

فرهنگ غذایی امروز جامعه به سمتی رفته است که دغدغه‌های زندگی رنگ و بوی غذاهای آشپزخانه‌ای خانگی را کم‌رنگ کرده و بیشتر خانواده‌ها را به سمت استفاده از غذاهای رستورانی یا غذای بیرون بر سوق داده است.

بنابراین طبیعی است که تقاضا برای استفاده از دستگاه های بسته بندی غذا از جمله دستگاه های بسته بندی غذای بیرون بر یا دستگاه بسته بندی غذای گرم از افزایش چشمگیری برخوردار باشد؛ و از آنجا که این افزایش تقاضا لزوم توجه به افزایش عرضه را نیز مطرح می‌کند، لذا شرکت خدمات مهندسی گشتا صنعت اصفهان با یک رویکرد نوین به سمت طراحی، تولید و عرضه انواع دستگاه های بسته بندی غذا به عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو در این زمینه فعالیت می‌کند.

بنابراین چنانچه قصد راه اندازی یا توسعه کسب و کار در زمینه بسته بندی غذای بیرون بر را دارید، توصیه می‌کنیم که این مقاله را با دقت مطالعه کنید و در صورت نیاز به دریافت خدمات مشاوره، با تیم بازرگانی و فنی شرکت ماشین آلات صنعتی گشتا صنعت اصفهان تماس بگیرید.

جهت استعلام قیمت دستگاه بیرون بر، رستورانی و غذای گرم، خرید و یا کسب مشاوره رایگان با شماره 09131197055 تماس حاصل نمایید.

دستگاه بسته بندی غذای بیرون بر و رستورانی چیست؟

بسته بندی کردن مواد غذایی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و موجب افزایش اعتماد و اطمینان مشتریان می شود. هیچ خریداری حاضر به تحویل غذای بدون بسته بندی از رستوران ها و سایر مکان های ارائه غذای بیرون بر نیست.

دستگاه بسته بندی غذای بیرون بر و رستورانی چیست؟

برای قرار دادن غذا های رستوانی در داخل بسته ها از ماشین آلات مهمی مانند شیرینگ پک، وکیوم بسته بندی، سیل کن، انواع دستگاه دوخت و برخی دیگر از ماشین آلات استفاده می شود که بسته به نوع نیاز حوزه ی بکارگیرنده، تهیه می شوند.

اگر در حوزه تولید غذاهای بیرون بر هستید پیشنهاد می کنم با مشاوران ما در تماس باشید تا بهترین و مرتبط ترین گزینه را به شما معرفی کنند.

اهمیت دستگاه بسته بندی غذای رستورانی

در بخش ارائه غذای گرم رستورانی پس از لزوم توجه به کیفیت مواد اولیه به کار رفته در پخت، موضوع بسته بندی مواد غذایی گرم و تحویل غذای سالم به مشتری مهم‌ترین موضوعی است که باید مورد توجه مراکز آماده سازی غذای گرم قرار داشته باشد. چه بسا این موضوع یکی از مهم‌ترین چالش‌ها و مزیت‌های رقابتی این مراکز باشد.

مشتریان دستگاه های بسته بندی غذای گرم

  1. رستوران‌ها و سالن‌های غذاخوری
  2. آشپزخانه‌ها
  3. شرکت‌های خدمات پشتیبانی هواپیمایی، راه آهن و ناوگان اتوبوس
  4. تالارهای پذیرایی
  5. سازمان‌های مردم نهاد از جمله خیریه‌ها
  6. سالن‌های پذیرایی سازمانی از جمله پادگان‌ها، زندان‌ها، دانشگاه‌ها، بیمارستان‌ها و …

مزیت های دستگاه بسته بندی غذای بیرون بر

  • دارای عملکرد چندگانه
  • کاربرد بسیار راحت و بدون نیاز به اپراتور ماهر
  • سرعت عمل بالا در بسته بندی
  • یکنواختی در فرایند دوخت
  • فضای اشغالی بسیار کم
  • نصب و راه اندازی بسیار سریع
  • قیمت رقابتی و مقرون به صرفه
  • قطعات داخلی و بومی
  • قابلیت سیل وکیوم در انواع ظروف یکبار مصرف با ماندگاری بالا

روش کار دستگاه بسته بندی غذای بیرون بر

دستگاه شیرینگ پک رستورانی که به آن شیرینگ یا شیرینگ کابینتی هم گفته می‌شود، دارای محفظه‌ای است که ظروف بسته‌های غذا در آن قرار می‌گیرند و با روشن شدن دستگاه، نایلون شیرینگ به طوری آب بندی و محکم روی بسته کشیده می‌شود که امکان نفوذ هیچ گونه گرد و غبار و هوای محیط به داخل آن وجود نداشته باشد.

به دلیل حرارتی که در این مرحله به نایلون داده می‌شود، سلفون به صورت کاملاً نفوذ ناپذیر کشیده شده و از ورود هر گونه آلودگی به داخل ظرف جلوگیری می‌کند. سپس پک‌های حاوی غذای تازه از مخزن بیرون آمده و اپراتور آنها را در بسته‌های بزرگ‌تر بسته بندی می‌کند.

مشخصات فنی دستگاه های بسته بندی غذای بیرون بر شرکت گشتا صنعت اصفهان

  1. ابعاد دستگاه ۱۲۵ سانتی‌متر در ارتفاع ۱۱۵ سانتی‌متر
  2. دارای چرخ به منظور انتقال دستگاه و نظافت ساده‌تر زیر آن
  3. بیشینه وزن بسته بندی شده دستگاه ۱۵ کیلوگرم
  4. قابلیت تنظیم حرارت، مدت دوخت و مدت شیرینگ
  5. برق مصرفی ۲۲۰ ولت تک فاز
  6. بیشینه توان مصرفی 200 تا ۳۰۰۰ وات

انواع دستگاه های بسته بندی غذا رستورانی

انواع-دستگاه-های-بسته-بندی-غذا-رستورانی

فرایند بسته بندی غذای رستورانی و بسته بندی غذای بیرون بر دارای چند دستگاه رایج می‌باشد که عبارتند از:

1) دستگاه بسته بندی غذای بیرون بر به صورت سلفون کشیده

دستگاه سلفون کش با توجه به قیمت مناسب، کارایی بالا و سطح بهداشتی قابل قبولی که دارد، در زمرۀ مهم‌ترین دستگاه‌های بسته بندی غذای گرم به حساب می‌آید. این دستگاه تقریباً در تمامی مراکز تولید و توزیع غذای گرم و غذای بیرون بر مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین از این دستگاه برای بسته بندی غذاهای سرد مثل سالادها نیز استفاده می‌شود.

2) دستگاه بسته بندی غذای بیرون بر به صورت دستی

این دستگاه یکی از ساده‌ترین و رایج‌ترین دستگاه‌ها برای بسته بندی غذای بیرون بر است که از یک دستگاه دوخت رومیزی برخوردار می باشد. بدین ترتیب که پس از قرار گرفتن مواد غذایی مورد سفارش مشتری در بسته بندی مورد نظر، به صورت یک پک کامل دوخته و آماده ارسال و تحویل به مشتری می‌شود.

3) دستگاه وکیوم غذای بیرون‌بر

دستگاه وکیوم مواد غذایی یکی از اصولی‌ترین و بهداشتی‌ترین روش های بسته بندی را انجام می‌دهد که از وکیوم پرس‌های موجود در بازار استفاده می‌کند. بدین ترتیب گذشته از تخلیه هوای داخل بسته بندی، امکان تزریق یک گاز بی اثر مثل نیتروژن به داخل بسته بندی را نیز دارد.

قیمت دستگاه بسته بندی غذا

قیمت دستگاه بسته بندی غذا

معمولاً قیمت دستگاه بسته بندی غذا تابع عواملی از جمله پیک مصرف (مثلاً در آستانه تعطیلات نوروز، ماه مبارک رمضان، ایام عزاداری محرم و اربعین و …)، قطعات به کار رفته در آن، مقیاس بسته بندی یا راندمان دستگاه و آپشن‌های جانبی آن است.

سخن پایانی

معمولاً محافظت از مواد غذایی به ویژه مواد غذایی تازه پخته شده و گرم از حساسیت و اهمیت دو چندانی نسبت به سایر مواد غذایی برخوردار است. چرا که ماهیت گرم بودن ماده غذایی آن را مستعد جذب هر دو عامل بیماری زا و آلاینده محیطی کرده است.

بنابراین چنانچه قصد راه اندازی یا توسعه آشپزخانه، رستوران و یا هر مرکز خدمات غذایی دیگری را دارید، به شما توصیه می‌کنیم که در فاز مطالعاتی خود، روی خدمات مشاوره‌ای رایگان تیم مشاوران تخصصی شرکت گشتا صنعت اصفهان حساب کنید و صفر تا صد فرایند طراحی، تولید، نصب، اجرا و خدمات پس از فروش سراسری آن را به شرکت گشتا صنعت اصفهان واگذار کنید و از یک کسب و کار ایده آل، پر رونق و زود بازده در زمینه بسته بندی سلفونی مواد غذایی برخوردار شوید.

در پایان دوباره تأکید می شود که در کلیه دستگاه های بسته بندی مواد غذایی، از جمله دستگاه بسته بندی غذای بیرون بر، دستگاه بسته بندی غذای رستورانی، دستگاه بسته بندی غذای گرم و به طور کلی دستگاه بسته بندی غذا از نهایت دقت و وسواس برخوردار باشید و آشپزخانه خود را مجهز به دستگاه هایی نمایید که به لحاظ الزامات استانداردی و بهداشتی کاملاً مورد پذیرش مراجع ذیصلاح در این زمینه ها قرار بگیرند.

۲ پاسخ

    1. با سلام جناب سلطانی. تمامی مشخصات دستگاه های شیرینگ بیرون بر در داخل صفحه هر محصول با توضیحات کامل و جامع بارگذاری شده است. در صورت وجود مشکل و ابهام خاصی می توانید با ما در ارتباط باشید.
      جهت دسترسی راحت شما لینک های دسترسی را در این بهش قرار خواهیم داد.
      دستگاه شیرینگ
      دستگاه شیرینگ کابینی
      دستگاه شیرینگ تونلی
      دستگاه شیرینگ اتوماتیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *