سلفون مناسب برای بسته بندی

انتخاب سلفون مناسب برای بسته بندی محصول

امروزه ماشین آلات بسته بندی بسیاری از سلفون برای بسته بندی استفاده می کنند که جنس و نوع این سلفونها بنا به نوع کالایی و تمدازه ای که میخواهد بسته بندی شود بسیار متفاوت است. انتخاب سلفون مناسب کاری اقتصادی و مهندسی در صنعت بسته بندی می باشد. ممکن است کار سلفون کشی را یک دستگاه سلفون کش کوچک خانگی تا دستگاه های بزرگ صنعتی انجام دهند.

سلفون در واقع از مشتقات پلیمری می باشد که بصورت ترکیب درصدهای متفاوتی تولید می شود، این کار در واقع به ما این امکان را می دهد که در هنگام تولید دستمان برای ایجاد تنوع مختلفی از سلفون ها باز باشد تا برای مصارف مختلف سلفون های متفاوت و البته کاربردی را تولید کنیم.

در این مقاله قصد داریم شما را با انواع مختلف سلفون ها آشنا کنیم و توضیحات مختصری را در مورد هر کدام از آنها به شما بدهیم برای این منظور تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

چرا سلفون مناسب برای کسب و کار ما مهم است؟

صنعت بسته‌بندی ارتباط بسیار تنگاتنگی با سطح کیفی سلفون مورد استفاده دارد. زیرا همان گونه که می‌دانید، سلفون یکی از مهمترین مواد مورد نیاز در تولید یک بسته بندی با کیفیت و سالم می‌باشد.

معمولاً سلفون‌ها از گسترۀ کاربردی بسیار زیادی برخوردارند. سلفون با کیفیت های مختلف و کارایی های متنوع همواره یک پایۀ بسته بندی، به ویژه بسته بندی مواد غذایی به حساب می‌آید. بسته بندی از نقش و تأثیر بسیار بالایی در سالم نگه داشتن محصول برخوردار است.

سلفون، اگر چه یک لایۀ نازک به حساب می‌آید، اما با حفاظت از محصول در برابر عوامل مخرب از جمله گرما، رطوبت بیش از حد، خیس شدن، گرد و غبار و …، از آسیب ساختاری محصول جلوگیری به عمل می‌آورد.
بنابراین نقش و اهمیت بالای سلفون‌ها در کیفیت بسته بندی ها یک نقش غیر قابل انکار است.

به همین دلیل به شما توصیه می‌کنیم که برای آشنایی هر چه بیشتر با انواع سلفون‌ها و انتخاب آنها برای بسته بندی، این مقاله مربوط به شرکت خدمات مهندسی و ماشین آلات صنعتی گشتا صنعت اصفهان را با دقت مطالعه کنید.

برای کسب مشاوره رایگان و اخذ قیمت با شماره همراه 09131197055 تماس بگیرید. 

انواع سلفون

 انواع سلفون های بسته بندی از لحاظ جنس مواد اولیه

معمولاً سلفون‌های بسته بندی بر اساس جنس و مدلی که دارند، به انواع مختلف زیر تقسیم می‌شوند که عبارتند از:

1) سلفون PE(پلی اتیلن)

یکی از مواد اولیۀ پر مصرف برای تولید سلفون در بازار، پلی اتیلن کم چگالی است؛ که اگر بسته بندی شما نیاز به استحکام و کشسانی بالا داشته باشد، می‌توانید از آن استفاده کنید.

2) سلفون PP (پلی پروپیلن)

پلی پروپیلن یا هر نوع مونومر پروپیلنی دارای نقطه ذوب بالایی است. لذا برای بسته بندی موادی که نیاز به حفاظت بالا در برابر دما دارند، می‌توانید از پلی پروپیلن استفاده کنید. پلی پروپیلن برای بسته بندی مواد خاصی به کار می‌رود که باید از آنها در برابر آسیب‌های شیمیایی محیط محافظت به عمل آید.

 3) سلفون PVC (پلی وینیل کلراید)

سلفون pvc یا پلی وینیل کلراید، لایه‌های بسیار لطیف و نازکی هستند که اتفاقاً از موارد کاربرد بسیار گسترده‌ای در صنعت برخوردارند. از این گذشته، برای بسته بندی مواد غذایی خشک و انواع دارو نیز از سلفون پی وی سی استفاده می‌شود.
توجه داشته باشید که سلفون‌ها بر اساس جنس و ویژگی‌هایی که دارند، برای بسته بندی انواع محصولات به کار می‌روند.

نگهداری از سلفون های بسته بندی

منظور ما از سلفون بسته بندی، هر سلفونی نیست؛ بلکه صرفاً سلفون سالم مد نظر ما است. مهم‌ترین ویژگی یک سلفون مناسب برای بسته بندی، قابلیت تجزیه پذیر بودن آن است که هیچ گونه تخریب زیست محیطی به همراه نداشته باشد.

اگر به دنبال بهترین کیفیت از سلفون‌های بسته بندی هستید، باید آنها را در مکان‌هایی قرار دهید که:

  • کاملاً تمیز باشند
  • دور از تابش مستقیم نور خورشید باشند
  • کاملاً خشک و بدون رطوبت باشند

چنان‌چه ملزم به نگهداری بلند مدت سلفون‌های خود در انبار هستید، توجه داشته باشید بهترین روش برای استفاده از سلفون و پیشگیری از فاسد شدن آن، این است که دوره ماندگاری آنها تا حد امکان کم باشد و خیلی سریع وارد چرخۀ بسته بندی شوند.

نگهداری از سلفون بسته بندی

سلفون خوب چه ویژگی هایی دارد؟

  • نرمی و لطافت بالایی دارد
  • انعطاف پذیری خوبی دارد
  • دارای چسبندگی بسیار بالا است (برای پیشگیری از نفوذ هوا به داخل بسته بندی)
  • شفافیت بسیار بالایی دارد
  • خاصیت کشسانی قابل قبول و متناسب با محصول دارد

 سلفون های بسته بندی از لحاظ ساختار ظاهری

  1. سلفون شفاف
  2. سلفون متالایز
  3. سلفون نایلون
  4. سلفون صدفی

جالب است بدانید که بهره‌گیری از هر یک از سلفون‌ها دارای اصول و قواعد خاصی است و در انتخاب سلفون بسته بندی نمی‌توان تابع سلیقه بود. بلکه این کار باید بر اساس نوع مادۀ بسته بندی شونده و حساسیت‌های آن صورت پذیرد.

1) سلفون شفاف

سلفون های شفاف برای بسته بندی موادی به کار می‌روند که اگر در معرض تابش مستقیم نور خورشید هم قرار بگیرند، آسیبی به آنها وارد نمی‌شود. به عنوان مثال، رشته‌ها و ماکارونی‌ها که در برابر پرتوهای خورشید دچار تخریب ساختاری نمی‌شوند، می‌توانند با استفاده از سلفون شفاف بسته بندی شوند.

مزیت خوبی که سلفون شفاف در مقایسه با سایر سلفون‌ها دارد، این است که به مشتری این امکان را می‌دهد تا به صورت مستقیم و بی واسطه محصول داخل بسته بندی را ببیند و در مورد خرید آن تصمیم گیری کند.

2) سلفون متالایز

سلفون متالایزر دارای یک فایل نازک آلومینیومی است که از فساد مواد غذایی در داخل بسته بندی پیشگیری به عمل می‌آورد. لذا برای بسته بندی مواد حساس به پرتوهای مضر خورشیدی، مثل انواع خشکبار، پفک، چیپس، آجیل و …، از سلفون متالایز استفاده می‌شود.

3) سلفون نایلونی یا محافظ

به منظور جلوگیری از نفوذ رطوبت به داخل بسته بندی مواد غذایی و همچنین جلوگیری از ورود گرد و غبار به آنها، از سلفون نایلونی استفاده می‌شود. سلفون های نایلونی می‌توانند به صورت رول شده برای بسته بندی مبلمان و پوشاک نیز مورد استفاده قرار گیرند.

این نوع سلفون دارای ضخامت‌های گوناگون است و با توجه به نیاز مشتری می‌تواند انواع مختلفی داشته باشد.

4) سلفون صدفی

سلفون‌های صدفی برای مواد غذایی به کار می‌روند که باید همواره سرد باشند و در داخل سردخانه نگه‌داری می‌شوند.

بدین ترتیب که ابتدا مواد غذایی با سلفون صدفی بسته بندی شده و سپس به داخل سردخانه انتقال داده می‌شوند. برای بسته بندی فرآورده های گوشتی و پروتئینی و مواد غذایی منجمد شده، از سلفون صدفی استفاده کنید.

5) سلفون حرارتی

ویژگی جالب ‌توجه سلفون های حرارتی آن است که در معرض حرارت دچار انقباض و جمع شدگی می‌شوند. به همین دلیل از آنها برای بسته بندی ظروف چینی و شکستنی و یا شِل آب معدنی و نوشابه استفاده می‌شود. توجه داشته باشید که سلفون های حرارتی در زمرۀ ضخیم‌ترین و محکم‌ترین سلفون‌ها هستند.

نکات مهم در زمان انتخاب سلفون بسته بندی

زمانی که قصد انتخاب سلفون برای بسته بندی را دارید، موارد زیر را با دقت مورد توجه قرار دهید تا به مناسب‌ترین سلفون برای بسته بندی دست پیدا کنید:

  1. هدف بسته بندی
  2. شناسایی دقیق محصول
  3. محاسبۀ دقیق وزن و ابعاد محصول
  4. شناسایی میزان کارآیی و عملکرد دستگاه شیرینگ کابینی و رومیزی
  5. در نظر گرفتن روش جابجایی محصول
  6. در نظر گرفتن نوع دستگاه بسته بندی مورد استفاده

سخن پایانی

شرکت خدمات مهندسی گشتا صنعت اصفهان در این مقاله شما را با انواع سلفون‌های مورد استفاده برای بسته بندی و شاخص انتخاب آنها برای بسته بندی تولیدات خود آشنا کرد. در صنعت بسته بندی مواد، سلفون ها از جایگاه خاصی برخوردارند و کاربرد گسترده‌ای دارند.

لذا چنان‌چه به اطلاعات تکمیلی بیشتری در زمینۀ انواع سلفون‌ها نیاز دارید، به شما توصیه می‌کنیم که مشخصات محصولات خود و حساسیت‌های آنها را با تیم بازرگانی شرکت خدمات مهندسی و ماشین آلات صنعتی گشتا صنعت اصفهان در میان بگذارید تا به مناسب‌ترین سلفون بسته بندی خود دست پیدا کنید.

برای کسب مشاوره رایگان و اخذ قیمت با شماره همراه 09131197055 تماس بگیرید. 

برای محصولاتی که نمایش محتویات داخل بسته اهمیت دارد، مانند خشکبار یا شیرینی.

نوع محصول، شرایط نگهداری، وزن، و نوع دستگاه بسته‌ بندی.

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *