سیل وکیوم چیست؟

سیل وکیوم چیست؟

معایب روش بسته بندی با دستگاه سیل وکیوم چیست؟

روشی به نام بسته بندی مواد غذایی با سیستم اتمسفر کنترل شده وجود دارد که به MAPمعروف است، بسته به نوع مواد غذایی از درصد مشخصی از گازهایN2 ، Co2و گاهی اکسیژن استفاده می شود.


گاز نیتروژن یک گاز بی اثر است و در آب و چربی انحلال پذیری کمی دارد.

در این روش از این گاز به منظور ممانعت از اکسید شدن ماده غذایی و عدم رشد باکتریهای هوازی استفاده می شود. همچنین گاز نیتروژن بعنوان یک گاز پرکننده جهت جلوگیری از آسیب فرآورده های غذایی مانند چیپس و غیره بکار می رود.

گاز دی اکسید کربن نیز دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی بوده و از رشد باکتریهای هوازی جلوگیری می کند.

البته رشد برخی باکتریها مانند باکتری اسید لاکتیک در حضور این گاز تسریع می شود.

گاز اکسیژن هم با وجود آنکه سبب اکسیداسیون چربیها و مواد غذایی شده و رشد برخی باکتریها را افزایش میدهد،برای تنفس میوه ها و سبزیجات تازه ضروری است و موجب حفظ رنگ قرمز گوشت می شود.

معایب این روش:

۱.هزینه ی بالا و محدودیت طول عمر نگهداری مواد غذایی تازه نسبت به روشهایی مثل انجماد.

۲.در صورت باز شدن درب بسته بندی کل ماده غذایی از حالتMPAخارج می شود.

گشتا صنعت مشهد، با بیش از هیجده سال سابقه فعالیت در زمینه ساخت انواع دستگاه های بسته بندی،تاریخزن،شرینک پک و پرده هوا و همچنین سوابق طولانی در نصب و راه اندازی هزاران دستگاه در سراسر کشور،شما را از داشتن شریک تجاری و تامین کننده قوی جهت همکاری بلند مدت مطمئن می سازد.

سایر محصولات شرکت گشتاصنعت مشهد به شرح ذیل می باشد:
دستگاه وکیوم تک کابین پایه دار,سیل وکیوم ۲ قالب با تزریق گاز, وکیوم تک کابین رومیزی, سیل وکیوم با تزریق گاز اتوماتیک, وکیوم فروشگاهی,وکیوم دو کابین, سیل وکیوم تمام اتوماتیک خطی با تزریق گاز, وکیوم دو کابین,سیل نیمه اتوماتیک تک قالب,سیل اتوماتیک تک قالب ,سیل لیوان ۱۸ قالب ,سیل القایی اتوماتیک ,سیل القایی دستی, شرینک پک کابینی ,شرینک پک تونلی المنتی(نیمه اتوماتیک) ,شرینک پک تونلی المنتی PLC دار ,شرینک پک تونلی اتوماتیک ,شرینک پک تونلی PLC دار دوگانه سوز ,شرینک پک تونلی نیمه اتومات گازی ,دستگاه شرینک لیبل ,شرینک پک تونلی دوگانه سوز ,تونل شرینک پک ,شرینک اتوماتیک

0 پاسخ

ثبت دیدگاه

مایل به ملحق شدن به بحث هستید ؟
به ما بپیوندید !

پاسخی بگذارید