روش بسته بندی قارچ باسیل کن دستی ظروف وبسته بندی استرچ

روش بسته بندی قارچ باسیل دستی ظروف وبسته بندی استرچ

فروش سیل دستی ظروف وبسته بندی استرچ ازگشتاصنعت اصفهان

قارچ های خوراکی کوتاه عمر هستند و عوامل مختلفی مانند لهیدگی و پوسیدگی، آبکی شدن و تغییر رنگ و بوی آن ها، سبب می شود که کیفیت قارچ به شدت کاهش یابد و درنتیجه ارزش بازار پسندی خود را از دست بدهد. بنابراین باید پس از برداشت قارچ، بلافاصله قارچ ها را به سردخانه انتقال داد تا برای فرآوری و یا بسته بندی آن ها تصمیم گیری نمود. اما لازم است به این نکته توجه شود که همه قارچ ها را نمی توان بسته بندی نمود تا به صورت مصرف تازه، به بازار عرضه کرد بلکه باید ابتدا قارچ ها را درجه بندی و سپس درباره نحوه عرضه آن به بازار تصمیم گیری نمود

با انواع دستگاه ارزان قیمت و هوشمند، مرغوب و با دوام، بسته بندی انواع قارچ، در ابعاد مختلف، به صورت بهداشتی، در خدمت شما هستیم.
دستگاه بسته بندی برای انواع قارچ، مانند قارچ دکمه ای، که دارای سایز های متنوعی است و می تواند با برنامه ریزی قبلی و بدون نیاز به دخالت دست، در طی مراحل بسته بندی، به قیمت ارزان، بازار آمد.
دستگاه مذکور، با قابلیت های بی نظیر مانند بسته بندی به صورت بهداشتی، با عالی ترین کیفیت و سرعتی باور نکردنی، بدون پارگی و عیب و نقص، دارای پر کن، سلفون کش، لیبل زنی، تاریخ زنی، کنترل کیفیت و…، انواع قارچ و سبزیجات یا محصولات مشابه را به خوبی و با ظرفیتی بالا، بسته بندی می نماید

۲تأثیر بسته بندی قارچ بر قیمت

غیر از درجه بندی قارچ، روش بسته بندی قارچ هم بر قیمت آن تاثیر گذار است. به این معنی که قارچ های درجه یک در بسته های کوچک تر بسته بندی می شوند حال اگر همین قارچ ها در بسته های بزرگ، بسته بندی شوند درست است که از نظر کیفیت عالی هستند اما قیمت آن ها از حالت قبل کمتر است

دستگاه بسته بندی  استرچ کش

دستگاهی بسیار ساده است که می تواند بیش از ۶۰۰ ظرف را در ساعت بسته بندی کند. مزیت دیگر این دستگاه این است که از نظر اندازه ظرف، محدودیتی ندارد و می تواند برای ظروف با اندازه های مختلف، استفاده شود

دستگاه سیل کن دستی ظروف

برای کار با این دستگاه، ابتدا قارچ را در ظرف خود ریخته و ظرف را در دستگاه قرار می دهند تا بسته بندی ظرف انجام شود. مزیت بارز این دستگاه در مقایسه نوع قبلی این است که هوا را از ظرف خالی کرده و ایجاد خلأ می کند و می تواند گازهای بی اثر مانند ازت را به داخل ظرف تزریق کند تا ماندگاری قارچ افزایش یابد.

عیب این دستگاه در مقایسه با دستگاه قبلی این است که فقط برای یک اندازه معینی از ظروف به کار می رود و اگر اندازه ظرف تغییر کند نمی توان از آن استفاده نمود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر، دریافت کاتالوگ، درخواست مشخصات و در رابطه با فروش دستگاه ها با شماره تلفن و همراه زیر تماس بگیرید.

تلفن:۳-۳۳۸۷۸۶۸۱-۰۳۱

همراه:۰۹۱۳۱۱۹۷۰۵۵( علیرضا جوانمرد)

آدرس سایت

www.gashtaco.com

آدرس کانال تلگرام:

telegram.me/GASHTACO

دستگاه سیل کن دستی ظروف

سیل کن دستی ظروف

دستگاه بسته بندی استرچ

بسته بندی استرچ

0 پاسخ

ثبت دیدگاه

مایل به ملحق شدن به بحث هستید ؟
به ما بپیوندید !

پاسخی بگذارید