تاریخچه برنج, بسته بندی برنج بادستگاه بسته بندی اتوماتیک توزین دار

تاریخچه برنج، بسته بندی برنج بادستگاه بسته بندی تمام

اتوماتیک توزین دار

فروش دستگاه بسته بندی برنج و دستگاه بسته بندی کیسه های،حبوبات، آرد، خشکبار و… ازگشتا صنعت اصفهان

برنج تنها غله ای است که فقط برای انسان کاشته می شود برنج امروزه نصف جیره غذایی غذایی ۱/۶میلیارد غذای  جهان راتشکیل می دهد

اهمیت اقتصادی کاشت برنج:قدمت کشت برنج به ۲۸۰۰سال قبل ازمیلادمسیح میرسداولین باربرنج به وسیله الکساندرکبیردرلشکرکشی هایش به اروپابرده بوددرامریکابرنج کاریاز۱۶۵۰درویرجینیاشروع گردیدبرنج به عنوان یک ماده غذایی بسیارارزشمندنقش بسیارحساسی درجهان کنونی به عهده دارداین ماده غذایی نه تنهاماده اصلی مردم اسیابلکه ماده غذایی حدود۳/۲درصدجمعیت جهان راتشکیل می دهدبرنج بعدازگندم ازمهمترین محصول ازخانواده ی غلات است که دربین اغلب ملل جهان به مصرف می رسدموطن اصلی برنج اسیای جنوب شرقی است هند,چین ,اندونزی موطن اصلی دراسیای مرکزی کشت برنج درحدودقرن هفتم  پیش از میلاد رواج داشته است بدون شک پیوند با هنر در زراعت برنج ابی در اسیای مرکزی کمک کرد کشت برنج در خاورمیانه,بابل,سوریه در قرن۳-۲پیش ازمیلادودرمصرواسپانیادرقرن هشتم میلادی صورت گرفت برنج درمقیاسهای محدوددرپایان دوره ساسانیان انجام شده است کاشت برنج درایران پس ازتسلط اعراب برایران رونق گرفت برنج دراصل گیاه مفیدابی بوده ودرمناطق مرطوب وحاره کشت می شدودرشرایط اب وهوایی متنوعی ازبیابانهای گرم پاکستان- ایران ومصرگرفته تاکوهستانهای مرتفع هندونپال کشت میشوددرمقایسه باگندم ارزش صنعتی ان به مراتب کمتراست برای نمونه درکشورژاپن ازحدود ۱۲میلیون تن محصول برنج این کشورفقط %۱۰ان صرف مصارف صنعتی شده وبقیه برای مصارف خوراکی به کارمی روددرعوض مصارف خوراکی برنج دارای اهمیت زیادی است برنج غذای اصلی حدود%۵۰ازسکنه روی زمین است هرچه مقدارپروتئین ان کمتراست ولی ارزش غذایی پروتئین ان ازگندم بیشتراست گیاه برنج نیازبه اب فراوان وانرژی خورشیدداردوبعدازنان مهمترین ماده ی غذایی مصرفی مردم راتشکیل می دهدکه بخشی ازان ازراه واردات تامین می شود در مناطق جمعیت خیز کره زمین واژی برنج مترادف با واژه زندگی است برنج غله ای است که فقط به مصرف انسان می رسد فرمهای وحشی زیادی از برنج در اسیا,افریقا,امریکامشاهده می شود و به درستی معلوم نیست کدام یک از انان از اجداد برنج های کنونی باشد گرچه به نظر میرسد نزدیکترین خویشاوند برنج های کنونی oryzafatuaاست از بین گونه موجمد برنج تنها دو گونه در سطح تجاری کشت میشود هیبرید حاصل از تلاقی این دو گونه برنج به طور معمول عقیم است گونه sativaدارای دو زیر گونه indica ,japonicaاست محصول این ارغام به طور متوسط %۱۵ بیشتر از بهترین ارقام اصلاح شده غیر هیبریدی بوده است برنج مانند برخی از گیاهان زراعی از قدیمیترین نباتاتی است که در دنیا برای تهیه خوراک انسان زراعت شده است همچنین این گیاه توسط اعراب اسیایی به مصر و سپس به مراکش واسپانیا برده شده است در قرن ۱۵ میلادی زراعت ان در شمال ایتالیا شروع گردید و در حال حاضر ایتالیا یکی از کشورهای مهم تولید کننده برنج در اروپا است

چرخه رشد برنج

چرخه رشد برنج مراحل جوانه زنی ,سبز شدن ,پنجه زنی تمایز گل اذین ,ظهور گل اذین و رسیدن محصول را شامل می شود این مراحل را می توان در قالب ۴مرحله تشکیل داد:۱-رشد رویشی فعال یا سریع۲-رشدغیرفعال یا کند۳-تولید مثل۴-رسیدن محصول

در طول دوره رشدفعال رویشی که با جوانه زنی و سبز شدن اغاز میشود,تعداد ینجه,ارتفاع ساقه و وزن ماده خشک بوته به سرعت افزایش می یابد طول این دوره رشد بیشتر تابع مقدار نیتروژن قابل دسترس گیاه است که می تواند نیازهای ان را فراتر از حد بحرانی تامین کند. ینجه زنی با مقدار نیتروژن موجود در گیاه ,به ویژه مقدار نیتروژن موجود در ساقه,ارتباط نزدیک دارد مقداربحرانی نیتروژن در ساقه حدود۷/۱درصد گزارش شده است.طول دوره مربوط به رشد رویشی غیر فعال ویا کند از پنجه زنی تا اغاز ظهور گل اذین در نظر گرفته می شود در این دوره بر عکس مرحله اول,از تعداد پنجه,ارتفاع ساقه و وزن کاه کاسته می شود.ویژگیهای واریته ای وشرایط اب و هوایی به ویژه طول روز و دما,زمان لازم برای این دوره را تحت تاثیر قرار می دهند

گشتا صنعت

بسته بندی برنج

بعد از کاشت برنج نوبت به بسته بندی برنج می شود با استفاده از دستگاه دوخت پنوماتیک،دستگاه دوخت پدالی با کنترل تایمر،دستگاه دوخت پدالی با پدال برقی،دستگاه پرکن تمام اتوماتیک، دستگاه بسته بندی تمام اتوماتیک توزین دار، برای بسته بندی برنج مورد استفاده قرار می گیرد.

برنج مصنوعی در سفره ایرانی تصور این که برنج های خوش فرم و دانه بلندی که می خوریم برنج نیست و فقط یک محصول مصنوعی است اما این موضوع متاسفانه صحت دارد و برخورد جدی مسئولان را دراین زمینه می طلبد مدتی است خبرهایی مبتنی بر برنج ماکارونی وبرنج مصنوعی

اما این موضوع متاسفانه صحت دارد وبرخورد جدی مسوولان در این زمینه را می طلبد   ماکارونی وبرنج مصنوعی منتشر می شود اما کمتر کسی می تواند این موضوع را باور کند،اما گفتگوی یک رسانه با وارد کننده دستگاه تولید برنج مصنوعی نشان داد که موضوع خیلی جدی تر از این حرف هاست  قرار است نخستین دستگاه تولید برنج را از چین وارد کشور می شود و از یک سال ونیم پیش دو نمونه از این دستگاه ها وارد ایران شده است گفته شده که برنج نیم دانه یا به اصطلاح دانه مرغی که به دلیل خرد بودن قبلا به ضایعات تبدیل و خوراک موغ می شد به اضافه نشاسته و افزودنی های مجاز خوراکی است.

آلودگی های برنج های هندی وپاکستانی حتمی است

حسن تامینی ،عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در یادداشتی در مورد برنجهای آلوده وارداتی نوشت:
چندی پیش خبری مبنی بر آلودگی برنج وارداتی به کمیسیون بهداشت مجلس رسید. اعضای کمیسیون متوجه شدند که دولت دوباره اقدام به واردات اقلام آلوده به کشور کرده است. متعاقب این خبر اعضای کمیسیون به همراه نمایندگان مجلس اقدام به بررسی موضوع کردند. در بررسی‌های انجام شده به این نتیجه رسیدیم که موضوع ورود برنج‌های الوده هندی به کشور بسیار جدی است. این موضع را به وزارت بهداشت و جهاد کشورزی تذکر دادیم. اما مسئولان این وزارتخانه تاکنون اقدامی انجام نداده‌اند و هم‌اکنون این برنج‌ها در بازار به فروش می‌رسند. این اولین باری نیست که دولت اقدام به واردات محصولات بی‌کیفیت می‌کند، در سال ۸۹ هم واردات برنج‌های الوده صورت گرفت و مجلس با اطلاع‌رسانی به مردم و همچنین تذکر به وزارت بهداشت و جهاد کشورزی از ورود محصولات وارداتی بی‌کیفیت جلوگیری کرد.
همچنین صدا و سیما از تبلیغ برنج‌های الوده خودداری کرد، اما دوباره شاهدیم که برنج‌های آلوده از هند و پاکستان وارد کشور شد و در بازار به فروش می‌رسد. متأسفانه در گزارش‌های مجلس به ای نتیجه رسیده‌ایم که مافیای برنج اجازه نمی‌دهد برنج سالم به کشور وارد شود. واردات برنج برای برخی از اقایان سود بالایی دارد. آنها برنج درجه سه را از کشورهای پاکستان و هند خریداری کرده و در ایران با قیمت بالاتر به مردم می‌فروشند. دولت هم در مقابل این افراد سکوت کرده است. این موضوع به صنعت کشاورزی و برنج‌کاری ایران را هم لطمه وارد می‌کند. بسیاری از کشاورزان دیگر علاقه‌ای به کشت برنج ندارند. نکته قابل‌توجه این است که وزارت بهداشت در گزارش‌هایی که به گمرک داده است سلامت همه این برنج‌‌ها را تأیید کرده، اما به هر حال این قضیه روشن است که وزارت بهداشت در این مورد کوتاهی کرده و باید در این مورد پاسخگو باشد.
با ای حال در سال ۹۰مجلس شورای اسلامی استاندارد برنج‌های وارداتی را موردتوجه قرارداد. به علت آنکه استانداردهای لازم برای سنجش این برنج‌ها در کشور وجود نداشت ما بررسی لازم را انجام دادیم و متوجه شدیم این برنج‌ها به کشور چین هم وارد می‌شود و براساس استانداردهای چین به این نتیجه رسیدیم که برنج‌های وارداتی به کشور، آلوده است. در آن زمان موسسه استاندارد، آلودگی هشت نوع برنج وارداتی به سرب را تشخیص داد. آنچه به طور غیررسمی در این خصوص مطرح شده است، آلوده بودن این برنج‌ها به ماده شیمیایی «فنول» است که به شدت سرطان‌زاست. ضمن انکه موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی نیز به عنوان اصلی‌ترین و مهم‌ترین مرجعی که در این زمینه می‌تواند اظهارنظر کند. نسبت به آلودگی شیمیایی این برنج‌ها هشدا داده است. به‌طور معمول در دنیا ارقام جدید برنج پس از طی مراحل مختلف آزمایش می‌شود و اثبات نتایج آن به ثبت می‌رسد اما برنج‌های وارداتی دانه بلند از سوی هیچ مرجعی به ثبت نرسیده و به همین جهت ساختار آنها کاملاً‌ ناشناته است و باتوجه به شواهد موجود به نظر می‌رسد مراکز دیگر از جمله وزارت بهداشت باید در این زمینه وارد عمل شود. نکته تأسف‌بارتر اینکه بررسی‌های ما نشان داده این نوع برنج در خود کشور هندوستان مصرف نمی‌شود و به کشورهای اروپا نیز راه پیدا نمی‌کند که علت آن در دست بررسی است. خبرگزاری تسنیم: چنانچه برنج هندی یا پاکستانی در معرض حیوانات موذی قرار گیرد و حتی در انبارهای نامناسب و به مدت زمان طولانی نگهداری شود آسیب نمی بیند  چراکه به دلیل داشتن آرسنیک در برابر جانوارن موذی قرار گیرد وحتی در انبارهای نامناسب و به مدت زمان طولانی نگهداری شود آسیب نمی بیند  چرا که به دلیل داشتن آرسنیک در برابر جانوران موذی هر گونه  فساده مقاومند-

دستگاه بسته بندی تمام اتوماتیک توزین دار

بسته بندی تمام اتوماتیک توزین دار

 

0 پاسخ

ثبت دیدگاه

مایل به ملحق شدن به بحث هستید ؟
به ما بپیوندید !

پاسخی بگذارید